«Тиждень угорських страв на Закарпатті» стартує з 27 лютого і триватиме до 5 березня 2017 року. Таким чином, як повідомляє Офіційний туристично-інформаційний портал, Закарпатська угорська туристична рада має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону. В західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію на тиждень. Під час Тижня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь в акції передбачені знижки до 25 %. А найбільшими вони будуть, у «Жирний четвер», який припадає на 2 березня – ціни знизяться на 50%. Цього року до акції долучилися власники винних підвалів та сільських садиб, які пропонують свої послуги в рамках сільського туризму. Перелік закладів, які беруть участь у «Тижні угорських страв на Закарпатті» – тут.
На Закарпатті проведуть «Тиждень угорських страв»
Опубліковано Лют 16, 2017 | від admin